Mama musha

Toen ik ging naar de eerste ontmoeting van de ouders van mijn bruidegom, was ik erg nerveus. Ik stelde me voor dat de toekomstige schoonmoeder door een kwade matron, die me kritisch zal evalueren, allerlei soorten, vertrouwde vragen stellen, minachtend gezien, in het algemeen, ik bereidde mezelf voor op het ergste. Waarom? Ik weet het niet, maar ik had een stemming toen we naar het appartement gingen. Voor mezelf besloot ik dat ik geen negatieve aanvallen zal tolereren, maar ik heb gewoon smeed en ga weg, sla de deur vast.

Het oversteken van de drempel van hun huis, ik was een “klomp zenuwen”, klaar om te “aanvallen” van alle kanten. Maar wat er gebeurde, al mijn verwachtingen overtroffen. Ik kon geen woord uitgeven. Mijn toekomstige schoonmoeder ging ontmoeten met open armen, glimlachte gelukkig, in haar ogen was er zo’n oprechte vriendelijkheid dat ik gewoon in de war was en niet wist hoe ik erop moest reageren.

Dan, aan tafel zitten en communiceren op allerlei onderwerpen, behalve mensen die me rechtstreeks bezorgden, wachtte ik altijd op een vraag. Maar ze waren dat niet. Blijkbaar kenden ze al de major over mij van hun zoon, en ze waren genoeg. Zijn ouders bleken heel schattig en vriendelijke mensen te zijn.

Na de bruiloft begonnen we vaker met hen te communiceren, en ik zal eerlijk zeggen, nogmaals, ik was aangenaam verrast: ze gaf ons leven niet aan onze man, ze gaf ons advies niet, vroeg niet wat we niet vertelden , probeerde ons niet omgevormde. Ze hadden alleen dat we ze niet zouden vergeten en kwamen te bezoeken.

In de loop van de tijd begreep ik hoe belangrijk het is, om precies dergelijke familieleden te hebben. Deze mensen brachten me naar hun familie als een inheemse dochter. Ik kan contact met hen opnemen voor advies, voor hulp, en ik weet dat ik altijd door hen zal worden gehoord en begrepen en begrepen.

Tijdens de zwangerschap had ik een zeer verslechterd karakter, ik heb vaak wispelturig. Bedankt voor mijn man voor geduld en begrip. Soms hebben we conflicten in mijn schuld, en ik heb geklaagd over de man van mijn moeder. Schoonmoeder nam altijd mijn kant, ik voelde haar steun.

Toen ik hem de kleinzoon gaf, konden het gelukkiger mensen niet vinden. Natuurlijk communiceer ik vaker met mijn schoonmoeder dan met de zoeter. Vrouwen zijn altijd dichterbij in geesten aan elkaar en ze hebben iets te zien.

Ik noem haar niet “mama”, omdat mijn moeder al heeft, maar wanneer ik het op naam en patronymisch noem, doe ik de zee van waardering, liefde en respect. Denken aan de toekomst van mijn zoon, soms betwijfel ik, maar ik kan en ik, hoe zij, dezelfde schoonmoeder zijn? Dit is erg moeilijk – niet om je kinderen te verstoren. Maar, kijkend naar deze prachtige vrouw, de hoop groeit in mij, wat ik hetzelfde begrip kan zijn, tolerant, en mijn moederlijke liefde zal geen belemmering zijn in zijn familie geluk. Het hangt tenslotte allemaal af van mensen, van relatie tot elkaar, van hun begrip, wederzijds respect, tolerantie, cultuur.

Ik denk dat als een vrouw van een man houdt, ze zijn ouders moet respecteren, althans voor het feit dat dankzij hen het licht zo’n mooie man verscheen die haar man werd. Ik ontken niet dat als de moeder van mijn man een ander karakter had, dan zouden we misschien geen geweldige relaties hebben. Want, op een negatieve reactie op mijn adres, zou ik hoogstwaarschijnlijk hetzelfde antwoorden. In het feit dat we elkaar respecteren en waarderen, in de eerste plaats, zijn verdienste. Ze is veel ouder, slimmer, ze heeft meer levenservaring. Mijn schoonmoeder begrijpt dat de wereld in het gezin erg belangrijk is.

Deze vrouw in karakter is een zeer vrolijke man, altijd lacht, altijd vrolijk, optimist van nature. Ze ondersteunt en keurt ons altijd goed met haar man. Ze vind het echt leuk, ik schrijf gedichten en trek. Toen ik de schoonmoeder van zijn foto gaf, zag hij oprechte vreugde en dankbaarheid, hoewel ik het meesterwerk niet kan noemen wat ik heb geschilderd. Mom’s man nu al zijn vertrouwde trots toont mijn tekening, vertelt ook waar ze op internet mijn gedichten kunnen lezen. Ze is blij voor mij als voor zijn inheemse dochter.

Toen ik kijk hoe mijn man van zijn moeder is, begrijp ik dat ik echt mijn kind wil, wanneer het groeit, het ook behandeld. Dit zijn erg gevoelig, aanraken, goede en delicate relaties. Ik zie hoe de echtgenoot van degene die het bevallen was en hem heeft opgehaald. Hij dankbaar en dankbaar zijn moeder en vader voor alles wat ze voor hem deden. Ik denk dat je zo’n zoon hebt – geweldig geluk. Natuurlijk werd zo’n man, dankzij de opvoeding, die hij hem ouders gaf. Ik zal alles in het werk doen, ik zal proberen mijn zoon te laten groeien met een fatsoenlijk persoon, dat zou naar hem kijken met dezelfde trots en liefde, terwijl ik naar mijn man mijn moeder kijk. Ik hoop dat ik het zal slagen.

Als ik hulp nodig heb, komt de schoonmoeder altijd en helpt. Ze zit bij mijn zoon, als ik ergens een paar uur moet vertrekken. Je kunt erop vertrouwen en geen zorgen, alles komt goed met het kind. Helaas heeft ze een zwakke gezondheid, dus ik moet jezelf beperken in verzoeken om fysieke hulp, maar ondanks dit krijg ik altijd morele ondersteuning. Als mijn kruimbaar is (helaas, gebeurt het met alle kinderen), dan bel ik, ten eerste van alles en praat over onze problemen, omdat ik me erg bezorgd ben. Ze ondersteunt me en kalmeert, adviseert hoe te doen wat erg belangrijk is, omdat soms een beetje moeite enorm lijkt.

Ik vroeg haar onlangs, is het gemakkelijk om een ​​schoonmoeder te zijn, terwijl

Priligy kopen België

je een goede relatie met schoondochter houdt. Mom’s man antwoordde dat ze in de eerste plaats het geluk van kinderen en kleinkinderen was, dat ze niet de oorzaak zou willen zijn van geschillen en ruzies, dus probeert ze niet te bemoeien. Kinderen zijn al volwassenen en onafhankelijk, ze kunnen alles zelf beslissen, en indien nodig is het altijd klaar om een ​​vriendelijk en nuttig advies te geven, maar niet om uw mening op te leggen. Ik was ook geïnteresseerd in het antwoord op de vraag waarom ik geen vragen heb gesteld tijdens de eerste ontmoeting, waarop schoonmoeder zei dat haar zoon huwde, en niet zij. Zodra hij zijn vrouw heeft gekozen, zal hij daarom blij zijn met haar, en in dit geval moeten ouders de keuze van hun kinderen respecteren.

Sommigen kunnen zeggen dat een dergelijke idylle tussen schoonmoeder en schoondochter vanwege het feit dat we afzonderlijk leven, maar ik zal bezwaar maken, omdat 100 \% zeker is of we samenleven, niets zou zijn veranderd. Met zo’n persoon, zoals zij, is het onmogelijk om ruzie te maken.

Kijkend naar het leven van sommige van mijn vertrouwde gezinnen, begrijp ik niet waarom de schoonmoeder niet van de schoondochter houdt, reageert de schoondochter op de schoonmoeder en tussen hen De man en zoon in één persoon die van houdt en zijn moeder en zijn vrouw, en hij moet deze eeuwige ruzies verdragen en tussen twee vuren zijn. Mijn mening, dit komt omdat twee vrouwen, uit verschillende generaties, meteen elkaars vijanden in het gezicht zien. Misschien ergens in het onderbewustzijn hebben ze het idee dat ze ruzie maken. (Denk aan mijn voorbeeld, omdat ik ging om kennis te maken met toekomstige familieleden, bereidt zich voor op een slechte ontvangst van hun kant). Het is erg moeilijk om jezelf te overmeesteren, de eerste om een ​​stap te zetten naar verzoening, als er een conflict was, om alle vroegere wrok te vergeten en probeer gewoon een gewricht te maken.

De wortels van de relatie tussen schoondochter en schoonmoeder gaan diep in het verleden. Zeer moeilijk voor mama levitra kopen, het verpletteren van mijn zoon vele jaren, laat hem los om te leven voor een andere vrouw. Jaloezie en haat ontstonden. Maar als de schoonmoeder en schoondochter – slimme mensen en hou van de zoon / echtgenoot, zullen ze denken en tot de conclusie komen dat niemand de schuld is van hun conflicten, hoeft elkaar alleen maar meer te begrijpen. Met zijn ruzies doen ze pijn, allereerst de persoon die van houdt.

Ik voel me trots en vreugde omdat we rustig leven, op prijs stellen en respecteren. Mijn man houdt nog meer van me voor het feit dat ik in de wereld woon met zijn moeder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *