Vrouw van boven: hoe lovegra kopen te genieten van deze pitch volledig

In essentie is de “vrouw van boven” niet één houding, maar een hele kit. U kunt altijd kiezen hoe het handiger is om in te blijven:

  • Verticaal zitten, leunend op ellebogen of palmen in een kussen of liggend op de borst van een partner;
  • Verlichten in de matras van knieën (klassieke optie) of voeten (“Asian Rider”);
  • aangezicht tot aangezicht, terug van tevoren of zijwaarts.

Op elk gewenst moment kunt u iets wijzigen en daardoor sensaties diversifiëren – of de belasting van de ene spiergroep naar de andere verplaatsen. Vermoeide heupen – hurkt of strak en pijn.

2. Cirkels op het water

In deze positie kunt u niet alleen de hellingshoek en de snelheid kiezen waarmee u bewegen, maar

https://nethomeoffer.com/privacy-policy/

ook de aard van bewegingen. Probeer niet alleen up-down te bewegen, maar van links naar de zijkant en beschrijf zelfs de bekkencirkels. Hierdoor kan zijn lid wrijven over alle muren van de vagina, en er wordt geen gevoelig punt gemist.

En je kunt vooruitgaan en tegelijkertijd de clitoris over zijn pubis wrijven. Om het gevoel te versterken, kun je een kussen onder zijn heupen zetten (ja! Alomtegenwoordige kussen – niet alleen voor dames). Zo’n dubbele stimulatie – van binnen en buiten – werkt wonderen.

3. Naar elkaar toe

Als een man je een beetje helpt en ook naar je toe zal gaan, zullen de gevoelens van beide veel helderder zijn, en de opwinding is sterker. Dus aarzel niet om hem te vragen of hij zichzelf niet raden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *